Icon
IAB - Q & A Uutiset & blogi

08.12.2020

Kysy IABlta: HOT or NOT -webinaari

2.12.2020 järjestetyssä webinaarissa kuultiin asiaa niin digitalisoituvasta ulkomainonnasta, sisältömarkkinoinnin uusista suunnista sekä kasvavista somekanavista muutama mainitakseen. Mitä tuo tullessaan vähittäiskauppamedia, entä mihin verkkokaupan puolella pitää varautua?

lue lisää

25.11.2020

Kysy IABlta: Mitä kuuluu video? -webinaari

17.11.2020 järjestetty webinaari tarjosi kattavan katsauksen videomainonnan statuksesta Suomessa ja Euroopassa. IAB Finlandin videomainonnan työryhmä haastatteli markkinointipäättäjiä ja selvitti yleistä tahtotilaa videomainonnan suhteen. Webinaarissa julkaistiin kyselyn tulokset.

lue lisää

18.11.2020

Kysy IABlta: Master your GDPR - Adtech + analytics + privacy -webinaari

IAB:n ja IAPP Knowledgenetin webinaari pureutui marraskuussa adtechiin, analytiikkaan ja tietosuojaan. Puheenvuoroissa Sitra käsitteli yksityisyyttä, Eversheds Sutherland adtechiä ja oikeuskäytäntöjä sekä Alma Media kolmannen osapuolen evästeitä ja tietosuojaa.

lue lisää

04.11.2020

Kysy IABlta: Digitaalisen ulkomainonnan webinaari

Ulkomainonta on kovaa vauhtia digitalisoitumassa sekä Suomessa että maailmalla. IAB:n ja Ulkomainosliiton yhteistyössä järjestämässä webinaarissa lavalle nousi julkaisijoista Clear Channel, palveluntarjoajista Doohlabs sekä asiakasta edustaa dentsu finland. Webinaarissa julkaistiin uusi Digitaalisen ulkomainonnan ostajan opas!

lue lisää