Icon
Jukka Sundquist on Muutoksen tekijä 2017 MIXX Awards

Jukka Sundquist on Muutoksen tekijä 2017

27.09.2017

IAB Finlandin Muutoksen tekijä -palkinto jaettiin tänään ensimmäisen kerran IAB:n 20-vuotisjuhlaseminaarissa. Palkinto on osoitus erinomaisesta työstä ja merkittävästä panoksesta suomalaisen digimarkkinoinnin toimialan kehityksen hyväksi.

Palkinnon sai Jukka Sundquist, joka on toiminut yli 10 vuoden ajan digialan kehittäjänä ja aktiivisena muutoksen tekijänä. Toiminnassaan hän on tavoitteellinen ja sitkeästi päämäärää kohti kulkeava, kuitenkin aina toiset huomioon ottava joukkuepelaaja. Tällä hetkellä Sundquist toimii tulospohjaiseen markkinointiin ja palvelumuotoiluun erikoistuneen Nordic Morningin Finlandin toimitusjohtajana, ja työuran varrelta hänellä on vahvaa kokemusta muun muassa ohjelmallisesta ostamisesta ja dataohjautuvasta sisällöstä. 

31.05.2023

MIXX Awards juhlahumua Valkoisessa Salissa

Keräsimme alan ammattilaiset yhteen juhlimaan saman katon alle riemukkaaseen jälleennäkemiseen. Tässä valikoituja otoksia viime torstain 25.5. MIXX Awards gaalasta sekä linkit kaikkiin kuviin

lue lisää

29.05.2023

MIXX Awards 2023 voittajat julkistettu!

Torstaina 25.5.2023 palkittiin ensimmäiset Suomen MIXX Awards voittajat Valkoisessa Salissa

lue lisää

21.03.2023

MIXX Awards - Usein kysytyt kysymykset

Älä jätä hakemusta laittamatta. Tässä on useimmin kysytyt kysymykset koskien IAB MIXX Awards kilpailua. Jos kysymyksiä herää lisää, laitathan viestiä Miralle.

lue lisää