Icon
Sertifiointiohjelmat Koulutukset

Digimarkkinoijan sertifikaatti osoittaa pätevyytesi

IAB Finlandin Suomen markkinoille kehitetty sertifiointikokonaisuus täydentää digimarkkinoijien koulutusohjelman. Se on tarkoitettu kaikille digitaalisen markkinoinnin ja mainonnan parissa työskenteleville, asemasta riippumatta. Katso lisätiedot ja ilmoittaudu!

Digimarkkinoijien sertifiointiohjelma on tarkoitettu kaikille markkinoinnin ja mainonnan parissa työskenteleville asemasta riippumatta. Voit siis olla markkinoinnista tai mainonnasta vastaava, koordinaattori tai assistentti, mediamanageri, viestintäpäällikkö tai -koordinaattori tai vaikka projektijohtaja.

Digitaalisen markkinoinnin muuttuessa yhä monimutkaisemmaksi vaaditaan alan ammattilaisilta jatkuvaa ammattitaidon ja tietotason ylläpitämistä. IAB Finlandin Digimarkkinoijan sertifikaatti -ohjelman avulla varmistat, että oma ja työyhteisösi digimarkkinoinnin osaaminen pysyy tämän päivän kilpailussa mukana. Sertifikaatin suorittaneilla on paremmat valmiudet pysyä mukana nopeassa digikehityksessä ja hyödyntää laajemmin sen mahdollisuuksia omassa työssään. Vastaavaa kokonaisvaltaista, ajantasaista Suomen markkinaan keskittynyttä digimainonnan ja-markkinoinnin sertifiointiohjelmaa ei ole muualla tarjolla.

IAB:n jäsenyritysten edustajat saavat hinnoista 15 % alennuksen. Koulutusohjelma toteutetaan yhdessä Saranen Consultingin kanssa. Introtilaisuuden jälkeen osallistujille jaetaan sähköpostitse joka viikko uudet harjoitustehtävät. Opiskeluun käytettävä aika vaihtelee oman lähtötason ja mielenkiinnon mukaan. Kuuden viikon opiskelun jälkeen sähköinen monivalintatentti suoritetaan Saranen Consultingin tiloissa Espoossa.

Ilmoittautuminen
Saranen Consulting
Tiedustelut
Pasi Raassina
pasi.raassina(at)iab.fi
puh 040 575 3726.

Lue uutinen Saranen Consultingin sivuilta.

Digimediamyyjien sertifiointiohjelma Siirry sivulle
Digimarkkinoijan sertifiointiohjelma Siirry sivulle