Icon
Sisältömarkkinoinnin jatkokoulutus Seminaarit

Sisältömarkkinoinnin jatkokoulutus

25.08.2020

Tämä IAB:n yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa järjestämä, yhden päivän mittainen koulutus on suunnattu sisältömarkkinoinnin perusteet jo hallitsevalle. Sopii erinomaisesti esimerkiksi natiivimainonnan tuottajille, jotka haluavat laajentaa strategisen tason ymmärrystään liittyen asiakkaiden liiketoimintaan ja kokonaisvaltaiseen sisältömarkkinointiin sekä yrityksen sisältömarkkinoinnista vastaaville henkilöille, jotka haluavat syventää liiketoiminnallista osaamistaan ja johtamistaitojaan. Koulutus kattaa strategisen tason tiedot ja -taidot kaupallisesta sisällöntuotannosta ja sen prosessien johtamisesta niin yrityksen omissa kanavissa, kuin ostetussa mediassa (natiivimainonta ja vaikuttajamarkkinointi). 

Kouluttajana toimii sisältömarkkinoinnin ja johtamisen asiantuntija, Storybound Oy:n toimitusjohtaja Elli Mäkilä, joka toimii myös IAB Finlandin Sisältömarkkinoinnin työryhmän puheenjohtajana. Mäkilällä on 25 vuoden kokemus mediasta, sisällöntuotannosta, myynnistä ja liiketoimintajohtamisesta. Viime vuosina hän on kouluttanut sekä suomalaisia että ulkomaisia medioita ja mainostajia. Native Advertising Institute on noteerannut Mäkilän julkaisun molempina vuosina (2018 ja 2019) 100 Significant Women in Native Advertising -kirjassa. Vuonna 2019 Mäkilä toimi myös Native Advertising Awards -tuomaristossa ja vuonna 2020 The IAB Europe MIXX Awards -tuomaristossa

Sisältömarkkinoinnin jatkokurssilla käydään läpi seuraavat asiat:

  • Sisältömarkkinoinnin merkitys liiketoiminnalle ja markkinan kehitys
  • Markkinointipersoonien luominen
  • Sisältömarkkinoinnin strategian ja vuosikellon suunnittelu
  • Sisältömarkkinoinnin prosessien ja työn johtaminen
  • Tuotannon haasteet erilaisissa rajapinnoissa, ja kuinka niistä selvitään
  • Sisältömarkkinointi liiketoimintajohdon työkaluna

Sisältömarkkinoinnin jatkokoulutus lähetetään suorana striiminä 25.8.2020. Järjestäjänä toimii IAB. Koulutus tehdään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa. IAB:n jäsenet osallistuvat tilaisuuteen jäsenetuhinnalla.

15.09.2020

Sosiaalisen median markkinoinnin koulutus - näin onnistut!

Somemarkkinoinnin yleistyttyä sisältötulvasta erottautumiseen vaaditaan yhä enemmän tietotaitoa. Tämä puolen päivän koulutus on suunnattu markkinoijille, jotka haluavat ymmärtää sosiaalisen median markkinoinnin uusia mahdollisuuksia laajemmin ja tuottaa itse toimivaa ja tuloksekasta somemarkkinointia.

lue lisää

09.09.2020

Sisältömarkkinoinnin bootcamp -webinaari

Save the date: IAB:n syksyn tapahtumat starttaa Sisältömarkkinoinnin bootcamp -webinaarilla! Syksyn kovin sisältösemma koulii yrityksenne ajattelun tämän päivän sisältömarkkinoinnin monimuotoiseen ja -kanavaiseen ajatteluun. Webinaarissa julkaistaan myös paljon odotettu, täysin uusi Sisältömarkkinoinnin opas!

lue lisää

25.08.2020

Sisältömarkkinoinnin jatkokoulutus

Yhden päivän mittainen koulutus on suunnattu sisältömarkkinoinnin perusteet jo hallitsevalle. Koulutus kattaa strategisen tason tiedot ja -taidot kaupallisesta sisällöntuotannosta ja sen prosessien johtamisesta.

lue lisää

28.05.2020

Smart Marketing -webinaari

IAB:n toukokuun webinaari perehtyy ajankohtaiseen keksiaiheeseen. Millaiseksi uskomme että "keksitön maailma" muodostuu? Minkälaisia käytäntöjä ja innovaatioita odotamme datan käyttöön sekä mainonnan kohdentamiseen? Miten markkinoija voi käyttää omaa dataansa tulevaisuudessa? Mitä ratkaisuja kotimaiset julkaisijat tulevat tarjoamaan mainostajille?

lue lisää