Icon
Seminaarit Tapahtumat

Seminaarit

IAB Finland kasvattaa digitaalisen markkinoinnin osaamista tarjoamalla ajankohtaisia, näkemyksiä ja kokemuksia sisältäviä seminaareja. Lisäksi järjestämme tilaisuuksia, joissa esitellään ajankohtaisten teemojen lisäksi IAB Finlandin työryhmien aikaansaannoksia mm. uusia standardeja, suosituksia ja oppaita. IAB:n jäsenet pääsevät aina seminaareihimme jäsenetuhinnalla (alennus 50 %).

IAB Finlandin seminaarien ja koulutusten aineistot ovat saatavilla täällä. Löydät aineistot tapahtuman nimellä. Tilaisuuksissa julkaistut oppaat ja ohjeistukset löydät täältä.

18.02.2021

IAB Tutkimusaamu - OSA 1: Mitä datan jälkeen? & OSA 2: Deep Dive sisältömarkkinointiin

IAB Finlandin tutkimusaamussa kuulet kahden tuoreen tutkimuksen tulokset kontekstin vaikutuksesta digimainonnan toimivuuteen ja tehoon sekä miten markkinointipäättäjät tekevät sisältömarkkinointia.

lue lisää

02.12.2020

HOT or NOT 2021

Tervetuloa historiallisen hurjan digitaalisen vuoden päättävään HOT or NOT -webinaariin, joka valmistaa meidät uuden, alkavan vuoden haasteisiin.

lue lisää

17.11.2020

Mitä kuuluu video?

Webinaari tarjoaa kattavan katsauksen videomainonnan statuksesta. Haastattelimme markkinointipäättäjiä ja selvitimme yleistä tahtotilaa videomainonnan suhteen: Mitä markkinointipäättäjät ajattelevat videomarkkinoinnista, sen haasteista ja tulevaisuudesta?

lue lisää

17.11.2020

Ohjelmallinen ostajan silmin - virtuaalikoulutus

IAB:n ohjelmallisen ostamisen virtuaalikoulutuksen tavoitteena on lisätä julkaisijoiden ymmärrystä ostajapuolesta. Mikä on ostajalle tärkeää ja mitkä asiat ohjaavat päätöksentekoa?

lue lisää