Icon
Usein kysytyt kysymykset Digimarkkinoijan ja -myyjän sertifiointiohjelma

Usein kysytyt kysymykset

Miksi kannattaa osallistua IAB:n digisertifiointiohjelmaan?

Digimediat muuttuvat nopealla tahdilla. Sertifioinnin tavoitteena on lisätä osaamistasi digitaalisesta markkinoinnista ja sen eri muodoista eri kanavissa. Koulutus on suunnattu kaikille digitaalisen viestinnän, markkinoinnin, myynninedistämisen tai mainonnan parissa työskenteleville. Ohjelma tuo valmiuksia työskennellä nopeasti muuttuvassa ja haasteellisessa digitaalisessa toimintaympäristössä. IAB Finlandin sertifikaatti on ainutlaatuinen ja suunnattu Suomen markkinoille.

Kuka voi osallistua?

Koulutus sopii kaikille riippumatta asemasta organisaatiossa. Voit siis olla markkinoinnista tai mainonnasta vastaava, koordinaattori tai assistentti, myyntipäällikkö, mediamanageri, viestintäpäällikkö tai -koordinaattori tai vaikka projektijohtaja. 
IAB:n jäsenyrityksissä työskentelevät saavat alennusta ohjelman hinnasta.

Kuka sertifiointiohjelman järjestää?

Sertifiointimateriaalin lokalisoinnista ja markkinoinnista sekä laadunvarmistuksesta vastaa IAB Finland. 

Kuinka haen mukaan?

Hakemustiedot päivitetään tänne myöhemmin. Introtilaisuutta edeltävänä päivänä saat tunnukset itseopiskelumateriaaleihin. Laskutus tapahtuu introtilaisuuden jälkeen.

Kuinka paljon sertifikaatti maksaa?

Hinnaston näet täältä.

Millainen sertifiointikoe on?

Sertifiointikoe suoritetaan esseemuotoisena kokeena.

Kuinka paljon opiskeluun menee aikaa?

Sertifiointiohjelmaan ei kuulu koulutusta, mutta suosittelemme paneutumaan itseopiskelumateriaaliin kunnolla. Sertifiontiin osallistuminen edellyttää perustietoja digitaalisesta mainosmarkkinasta. Arvioimme, että kokeeseen valmistautumiseen menee 20-40 tuntia, riippuen kokelaan osaamistasosta ja kokemuksesta alalta.

Onko sertifikaatti sama kaikissa IAB-maissa?

IAB Finlandin digisertifiointiohjelma on ainoa laatuaan. Sen konsepti on kansainvälinen, mutta Suomen markkinoille sovitettua sertifiointia ei tarjota missään muualla.

Mistä sertifiointiohjelma koostuu?

Kysy lisää!
Mira Vaurula
mira.vaurula(at)iab.fi

puh 040 168 0385.