IABlogi

IABlogi  |  Muutoksen tekijöille

Ville Österlund

Yrittäjä, toimitusjohtaja, InterQuest Oy

Ville Österlund on digitaalisen liiketoiminnan kehittäjä ja yrittäjä yli 15 vuoden kokemuksella. Ville vetää digitaaliseen palvelukehitykseen ja markkinoinnin mittaukseen erikoistunutta tutkimustoimisto InterQuestia.

Kaikki IABlogikirjoitukset

Kuka olen?
Olen .com aallonharjasta aloittanut, rantaan paiskautunut ja siitä kävelemään oppinut digitaalisen liiketoiminnan entusiasti. Toimin yrittäjänä InterQuest-nimisessä digitaaliseen palvelukehitykseen ja markkinoinnin mittaukseen erikoistuneessa toimistossa. Matkan varrella olen asunut pitkään ulkomailla, pääosin Lontoossa, joten näkemystä ja kokemusta on karttunut myös rajojemme ulkopuolelta.


Miten bloggaan?
Minulta toivottiin näkemyksiä muuttuvan ja muovaantuvan digimaailman vaikutusten ja tehojen mittaamisesta sekä konkreettisia case-kuvauksia mielenkiintoisista projekteista . IABlogissa nostelen havaintoja ja ajatuksia oppimismatkaltani digitaalisen brändimittauksen parista Suomesta ja ulkomailta.

Tavoitteeni
Olen erityisen kiinnostunut siitä, miten me ihmiset toimimme digitaalisissa verkkoympäristöissä sekä mihin digitaalinen maailma kasvaa ja kehittyy. Haluan lisätä ymmärrystä datan hyödyntämisestä liiketoiminnan päätöksenteossa sekä herättää keskustelua oikeiden mittareiden ja tavoitteiden asettamisesta digimarkkinoinnin tekemiseen.

/iablogi/bloggaajaprofiilit/ville-osterlund.html

IABlogin kommentit

IAB Finland|A member of Interactive Advertising Bureau Europe

Tietosuojaseloste (PDF)