IABlogi

IABlogi  |  Muutoksen tekijöille

Terhi Halsvaha

Asiakkuusjohtaja, Akvamariini Porter Novelli -viestintätoimisto

Terhi Halsvaha on Akvamariinin sosiaaliseen mediaan ja digitaalisiin ratkaisuihin erikoistunut asiakkuusjohtaja. Hän ratkoo asiakkaiden haasteita monikanavaisen markkinointiviestinnän keinopaletin avulla.

Kaikki IABlogikirjoitukset

Kuka olen?

Olen intohimoinen digitalisti ja kädet somessa. Haluan toiminnallani olla kehittämässä Suomeen parempaa markkinointiviestintää sekä huippuonnistumisia asiakkailleni. Uskon vahvasti yhteisömedioiden ja digiviestinnän tehoon. Todisteita tehosta keräsin vuosinani Cloetta Suomen yhteisömanagerina. Nyt saan todistaa asiakkaidemme onnistumisia ja edistää liiketoiminnallisten tavoitteiden saavuttamista joka päivä.

Miten bloggaan?

Kirjoituksissani korostuu luovan, strategisen suunnittelun ja monikanavaisuuden merkitys tämän päivän tehokkaassa markkinointiviestinnässä. Pyrin kirjoituksillani herättämään ajatuksia, inspiroimaan ja antamaan konkreettisia vinkkejä.

Tavoitteeni?

Yhteisöllisessä mediassa tie onnistumiseen on erilainen kuin perinteisessä mainonnassa, mutta lähtökohtana on aina liiketoiminnan kasvattaminen. Tavoitteenani on jakaa vinkkejä ja herättää tärkeitä keskusteluja, jotta voimme yhdessä oppia uutta, pitää hauskaa ja menestyä. Rakennetaan Suomeen menestyviä brändejä somen ja digin keinoin!

Seuraa Terhiä Twitterissä ja LinkedInissä!

/iablogi/bloggaajaprofiilit/terhi-halsvaha.html

IABlogin kommentit

IAB Finland|A member of Interactive Advertising Bureau Europe

Tietosuojaseloste (PDF)