IABlogi

IABlogi  |  Muutoksen tekijöille

Jussi Koivusaari

Tuottaja, elävän kuvan apostoli, inbound-arkkitehti, CEO, Lemeon, Superclick

Jussi Koivusaari on helsinkiläinen sarjayrittäjä, joka tuottaa päivittäin ideoista videoita. Hänen työmaataan ovat videomarkkinointitoimisto Superclick sekä tuotantoyhtiö Lemeon.

Kaikki IABlogikirjoitukset

Kuka olen?

Olen Jussi Koivusaari, 41-vuotias sarjayrittäjä Helsingistä. Henkinen kotini on nuoruuteni Vaasassa ja kannatan edelleen Sportia. Elämäni keskiössä ovat perhe, yrittäminen ja liikkuminen. Yritän kantaa korteni kekoon, jotta maailma olisi parempi, ei huonompi, paikka lapsillemme. Vapaalasku vuorilla saa hapen virtaamaan ja vei myös hetkeksi pyörätuoliin. Olen kiitollinen, tästäkin mahdollisuudesta.

Tuotan päivittäin ideoista videoita. Työmaanani ovat videomarkkinointitoimisto Superclick ja tuotantoyhtiö Lemeon. Meneillään on kymmenes vuosi videosisältöjen parissa. Viime vuodet uuden oppiminen on keskittynyt sisältö- ja inbound-markkinoinnin ymmärtämiseen ja soveltamiseen kaupallisten tavoitteiden saavuttamisessa. Tällä hetkellä käyn mattopainia videomarkkinoinnin laadun ja kustannusten välisen yhtälön selättämiseksi. Tavoitteena on vähintään reilu pistevoitto. Koulutan satunnaisen säännöllisesti mm. Haaga-Helian aikuisopiskelijoita videomarkkinoinnin taitajiksi.

Miten bloggaan?

Haluaisin punk-bloggaajana järkyttää luutuneita asenteita ja rakenteita, mutta tyydyn kirjoittamaan asiapitoisia näkemyksiä ja käytännönläheisiä ohjeita videomarkkinoinnista. Hittivideon valmistuskaavasta some-kanavien hyödyntämiseen. Uskon hyvien aitojen tarinoiden voimaan vaikuttamisessa. Uskon myös mittaamiseen, myyntiin ja rehelliseen voiton tavoitteluun.

Tavoitteeni

Markkinointi on asiakkaiden auttamista ostopäätösten tekemisessä. Haluan vilpittömästi jakaa kokemukseni ja osaamiseni markkinoinnin laadun ja tehon nostamiseksi Suomessa. Ehkä pahimman munaravin jälkeen perustan outdoor-median ja hiihtelen. Sharing is caring.

/iablogi/bloggaajaprofiilit/jussi-koivusaari.html

IABlogin kommentit

IAB Finland|A member of Interactive Advertising Bureau Europe

Tietosuojaseloste (PDF)