Tuomas Avonius

Asiakkuusjohtaja, Alma Media Oyj / Mediaratkaisut-yksikkö

Kirjoittaja on digitaalisen median asiantuntija, jonka tavoitteena on nostaa keskusteluun erilaisia näkökulmia digitaalisesta mainonnasta.

Kaikki IABlogikirjoitukset

Takana on jo runsaat kaksi vuotta IABloggausta ja vauhti sen kun kiihtyy. Toivottavasti olet viihtynyt tekstieni äärellä! Pyrin jatkossakin keskittymään kirjoituksissani digitaalisen median ja mainonnan aihealueisiin. Alla hieman taustaa itsestäni.

Kuka olen?

Historiaani on mahtunut vuosia valtakunnallisen Radio Novan palveluksessa ja siinä samalla myös tv-maailma tuli hyvin tutuksi. Sittemmin toimin IL-Mediassa eri tehtävissä mediamyynnin- ja markkinoinnin osalta. Digitaalinen mainonta ja myynti ovat olleet painopistealueitani viime vuosina. Nykyään toimin Alma Median Mediaratkaisut-yksikössä asiakkuusjohtajana. Digitaalinen mainonta ja myynti ovat työssäni jatkossakin huomattavan tärkeässä roolissa.

IAB:n toiminnassa olen ollut mukana jo noin 7 vuotta. Muutama vuosi sitten toimin Alma Median hallitusjäsenenä IAB:ssä ja myös IAB:n hallituksen varapuheenjohtajana. Vuonna 2012 minut valittiin IAB:n toimesta vuoden IABloggaajaksi.
Vapaalla aikani menee lasten lisäksi uintiharrastukseni, kuntosalin, tenniksen tai golffin parissa. Olen jo vuosia ottanut osaa leikkimieliseen Terässika kilpailuun joka on ns. spritti-triathlon. Vuoden 2014 kesällä osallistuin ensimmäistä kertaa puoli-maratoniin ja pääsin onneksi ilman vammoja maaliin


Tavoitteeni?

Tavoitteeni on kirjoittaa jatkossakin digitaalisen mainonnan eri alueista. Digitaalinen ekosysteemi kehittyy niin rajua vauhtia, että aihealueista ei varmasti ole pulaa.

Toivon että lukijat voivat itse arvottaa, analysoida ja reagoida blogeihin. Tämä on sanan vapautta parhaassa muodossa. Olisi hienoa jos kykenisin ajatuksillani lisäämään lukijoiden kiinnostusta digitaaliseen mainontaan. Jos kirjoitukset vielä nostavat tunteita puolesta tai vastaan, niin olen onnistunut!

LinkedIn
Facebook
Twitter

/iablogi/bloggaajaprofiilit/tuomas-avonius.html

IABlogin kommentit

IAB Finland|A member of Interactive Advertising Bureau Europe

Tietosuojaseloste (PDF)