Saija Mahon

Founder, CEO, Mahon Digital Marketing

Saija Mahon on Lontoossa asuva turkulainen sarjayrittäjä, joka auttaa yrityksiä ja brändejä saavuttamaan tehokkaan näkyvyyden internetin monilla eri alustoilla.

Kaikki IABlogikirjoitukset

Kuka olen?

Olen Saija Mahon, sarjayrittäjä Turusta, mutta asunut Englannissa Lontoossa viimeiset 15 vuotta. Suomi ja Turku ovat kuitenkin sydäntäni lähellä ja koska yksi toimistoistani sijaitsee kotikonnuillani - hyppään Suomessa ja Turussa harva se kuukausi! Olen erittäin intohimoinen yrittäjä, perheenäiti ja vaimo yhdelle miehelle. Elämäntapaani kuuluu yrittäjyys, perheen kanssa ajan viettäminen ja totta kai hauskan pitäminen ystävien kanssa.

Yrityksiini kuuluu digitoimisto Mahon Digital Marketing, joka auttaa yrityksiä ja brändejä saavuttamaan tehokkaan näkyvyyden internetin monilla eri alustoilla, ja tottakai saavuttamaan myyntitavoitteet verkon lukuisia kanavia hyödyntäen. Toinen yritykseni on liike-elämän verkostoitumiseen erikoistuva tapahtumasarja The Caviar Club, joka toimii tällä hetkellä Suomessa ja pääasiassa Turussa. Tilaisuuksia järjestetään joka kvartaali ja tavoitteenamme on tuoda Suomen yrityksiä, päättäjiä ja vetäjiä yhteen luomaan Suomen taloudelle vahvaa tulevaisuutta, yhdessä.

Miten bloggaan?

Bloggaan koska haluan jakaa tietojani ja taitojani, joita olen kerännyt omaan mieleeni ja sisäisiin 'kansioihini' viimeisen reilun vuosikymmenen ajan, varsinkin digitaalisen markkinoinnin osalta ja kansainvälisen yrittäjyyden osalta. Toivon, että voin inspiroida, motivoida ja auttaa muita samankaltaisia tyyppejä kuin minä, saavuttamaan unelmansa ja tavoitteensa tukiverkkoja hyödyntäen.

Tavoitteeni

Tavoitteenani elämässä on olla onnellinen, auttaa muita saavuttamaan visionsa ja unelmansa, työllistää, auttaa muita työllistämään ja täten auttaa muuttamaan maailmaa paremmaksi paikaksi yksi askel kerrallaan.

/iablogi/bloggaajaprofiilit/saija-mahon.html

IABlogin kommentit

IAB Finland|A member of Interactive Advertising Bureau Europe

Tietosuojaseloste (PDF)