Marko Siltala

IABlogin koordinaattori, IABlogi

Nimeni on Marko Siltala ja toimin IABlogin koordinaattorina. Oman bloggaamisen lisäksi koordinoin siten myös blogin muita aiheita samalla kutsun sille uusia bloggaajia.

Kaikki IABlogikirjoitukset

Kuka olen?

Nimeni on Marko Siltala ja toimin IABlogin koordinaattorina. Oman bloggaamisen lisäksi koordinoin siten myös blogin muita aiheita samalla kutsun sille uusia bloggaajia. Työskentelen Sydneystä käsin etänä toimien samoissa tehtävissä myös IAB Australiassa.

Seitsemän vuoden kokemukseni digitaalisen markkinoinnin parissa on IAB:n lisäksi kertynyt Alma Median Alma Aluemediassa. Erityisesti olen toiminut online-myynnin, sen valmennuksen sekä erilaisten tuotteistamisprojektien parissa. Minua kiehtoo alan nopea kehittyminen ja monipuolinen työskentely sen eri osaajien kanssa.

Valtaosa vapaa-ajastani kuluu erilasten liikuntalajien ja kokkailun parissa. Lueteltakoon sporttipuoleen liittyen mieluisimpina uinti, pyöräily ja astanga jooga. Patojen äärellä bravuurinani on (ainakin kovasti yritän) tehdä mahdollisimman terveellistä ja hyvää ruokaa. Lähtökohtana on ensin kerätä läjä terveellisiä ja laadukkaita raaka-aineita yhteen, ja toisena steppinä saada ne maistumaan hyvältä. Joskus onnistaa, joskus ei :)

Miten bloggaan?

Pääfokukseni on seurata alan trendejä samalla hankkien niistä sisältöä. Tästä tapahtuu pääasiassa seuraamalla alan eri foorumeita, uutiskirjeitä sekä tekemällä (live – tai videomuotoisia) haastatteluja.

Postaukset syntyvät erilaisien seminaarien (täällä AU:ssa) sekä jäsenyritysten edustajia tapaamisten kautta, joiden pohjalta kutsun alan asiantuntijoita bloggaamaan uusista kuumista aiheista. Ideana on, että tarjoamme kiinnostavaa ja vaihtuvaa sisältöä: joko paneudun aiheeseen itse tai kutsun jonkun viisaamman bloggaajan paikalle.

Mikä on tavoitteeni?

Ykköstavoitteena on haalia mahdollisimman laadukasta, ajankohtaista ja hyödyllistä sisältöä. Haluan myös toimia asiantuntevien bloggaajiemme backuppina kaikin tavoin. Tästä esimerkkinä on saada sisällön tuottaminen mahdollisimman helpoksi ja jouhevaksi kiireisille asiantuntijoille.

Näiden jälkeen voinkin sitten tavoitella puolikkaan triathlonin läpäisyä sekä maistuvan aterian, kuten luomukasvis-kanalaatikon ja jälkiruoka vihersmoothien valmistamista.

/iablogi/bloggaajaprofiilit/marko-siltala.html

IABlogin kommentit

IAB Finland|A member of Interactive Advertising Bureau Europe

Tietosuojaseloste (PDF)