Jarno Alastalo

Tarinankertoja, Heimo, IRC-galleria, Making People Happy

Jarno Alastalo on tarinankertoja, verkkoyhteisöjen asiantuntija ja yrittäjä Heimossa, IRC-Galleriassa ja Making People Happyssä. Aikaisemmin Jarno on toiminut muun muassa Aller Mediassa Suomi24:n johtajana ja sosiaalisen median pääarkkitehtina.

Kaikki IABlogikirjoitukset

Kuka olen:
Olen ihminen, joka mielellään antaa virran viedä uusiin yllättäviin paikkoihin. Yhteisöllisen median pariassa olen toiminut yli 15 vuotta.

Olen ehkä käsittänyt sarjayrittämisen väärin, sillä olen nyt mukana kolmessa yrityksessä: Heimo Communityssa luomme palveluita mielenterveyden ongelmien ennaltaehkäisyyn, Making People Happy on oma pieni tarinankerronnan viestintäyritykseni ja viimeksi hyppäsin mukaan kehittämään uutta IRC-Galleriaa.

Vapaa-aikana kirjoitan kirjaa ja ylläpidän maailman ensimmäistä kissamarkkinointitoimistoa, Cat Marketing Consultingia.

Miten bloggaan:
Tarinankerronta, brändit, sisällöt, huumori ja ihmiset yhteisöissä. Kirjoitan tunteella ja annan ajatusvirran viedä tekstin siihen suuntaan mitä mielessä vain liikkuu. Päiväsaikaan kohtaan usein kirjoittajan blokkeja, mutta illalla ja öisin näppäimistö käy taas kuumana.

Mitä tavoittelen:
Jakaa omia ajatuksiani tunteiden, tarinoiden ja sisältöjen merkityksestä. Mielestäni paras tapaa myydä idea on vaikuttaa tunteisiin. Ja paras tapa vaikuttaa tunteisiin on kertoa tarinoita.

Seuraa Jarnoa Twitterissä.

/iablogi/bloggaajaprofiilit/jarno-alastalo.html

IABlogin kommentit

IAB Finland|A member of Interactive Advertising Bureau Europe

Tietosuojaseloste (PDF)