Antti Isokangas

Viestintäkonsultti, toimitusjohtaja, Ali Consulting Oy

Kirjoittaja on sisältöstrategioihin, mielipidejohtajuuteen ja Venäjän sosiaaliseen mediaan erikoistuneen Ali Consultingin perustaja. Hän on kirjoittanut Kultasulka-palkitun kirjan Digitaalinen jalanjälki yhdessä Riku Vassisen kanssa sekä EVA:n raportin Suora yhteys – Näin sosiaalinen media muuttaa yritykset. Vuosina 2001–02 hän toimi IAB:n edeltäjän Suomen Verkkomediayhdistys VERME:n toiminnanjohtajana.

Kaikki IABlogikirjoitukset

Kuka olen?

Olen toiminut viestinnän parissa yli kaksikymmentä vuotta sekä toimittajana että organisaatioviestinnän tehtävissä. Viime vuodet ovat kuluneet vahvasti verkkomedian parissa, mutta myös printtilehdet, radio ja televisio ovat tulleet vuosien varrella tutuiksi.

Uralle on mahtunut paljon erilaisia töitä ja tehtäviä, mutta kaikessa on pohjimmiltaan ollut kyse sisällöistä: sanottavan pukemisesta sellaiseen muotoon, että halutut viestit menevät perille oikeille ihmisille. Siksi on luontevaa, että myös yrityksessäni Ali Consultingissa sisällöt ovat kaiken keskiössä. On tärkeää tuntea erilaiset kanavat, mutta vielä tärkeämpää on kyetä tuottamaan kanaviin sellaista tekstiä, kuvaa ja puhetta, joka vetoaa valittuun vastaanottajaan.

Mediasisällöt kuuluvat oikeastaan kaikkeen elämääni, sillä kuulun niihin ihmisiin, jotka ovat tehneet harrastuksestaan työn. Olen lähtökohtaisesti kiinnostunut kaikesta inhimillisestä kommunikaatiosta, oli kyse sitten lehdistä, kirjallisuudesta, elokuvista tai musiikista. Intohimojen erityisistä kohteista kertoo ehkä jotain se, että kuuluin keväällä 2013 rockvisailun Suomen mestaruuden voittaneeseen joukkueeseen.

Miten bloggaan?

Toivottavasti kiinnostavasti. Haluan korostaa sisältöjen ja viestinnän merkitystä vastapainona insinöörien Suomessa yhä vahvasti elävälle teknologia- ja prosessikeskeisyydelle. Pointeilla ei kuitenkaan ole mitään merkitystä, ellen kykene pukemaan niitä lukijoita hyödyttävään, kiinnostavaan ja viihdyttävään muotoon.

Tavoitteeni?

Tässä vaiheessa alkaa näyttää vahvasti siltä, ettei minusta ikinä tule astronauttia eikä kansainvälistä rocktähteä, joten pyrin siihen, että saan tehdä kiinnostavia töitä fiksujen ja miellyttävien ihmisten kanssa, oppia joka päivä jotain uutta ja muuttaa mieltäni tasaisin väliajoin.

/iablogi/bloggaajaprofiilit/antti-isokangas.html

IABlogin kommentit

IAB Finland|A member of Interactive Advertising Bureau Europe

Tietosuojaseloste (PDF)