Anni Aarni

Social Media Lead, TUI Nordic

Anni Aarni vetää vetää TUI Nordicin sosiaalisen median tiimiä. Työssään Anni sitoo sosiaalisen median osaksi TUI Nordicin projekteja, kampanjoita ja kaupallisia linjauksia, jotka hän tiiminsä kanssa konkretisoi sosiaalisen median sisällöiksi ja aktivoinneiksi.

Kaikki IABlogikirjoitukset

Kuka olen?

Olen Anni Aarni, sosiaalisen median intohimoinen lähettiläs ja sosiaalisen liiketoiminnan edistäjä.

Työkseni vedän sosiaalisen median tiimiä TUI Nordicissa, joka on osa maailman johtavaa matkailualan yritystä TUI Groupia. TUI Nordicin päämatkanjärjestäjät ovat Finnmatkat Suomessa, Fritidsresor Ruotsissa ja Star Tour Norjassa ja Tanskassa. Sosiaalinen media on TUI Nordicissa merkittävä kaupan ja liikenteenlähde, asiakaspalvelukanava sekä yritysbrändäyksen väline. Pääsen siis työskentelemään monenlaisissa tehtävissä eri puolilla organisaatiota.

Työssä sydämeni sykkii digitaalisen dialogin, sitouttavien sisältöjen ja työntekijälähettilyyden puolesta.


Miten bloggaan?

IABlogiin minulta toivottiin erityisesti blogauksia sosiaalisesta mediasta mainostajan lasien läpi katseltuna.


Tavoitteeni?

Sosiaalinen media elää kaiken aikaa ja haasta yrityksiä ja käyttäjiä pysymään jatkuvassa liikkeessä. Organisaatioissa tarvitaan uudenlaista ymmärrystä ja muutosta vakiintuneisiin toimintatapoihin.

Tavoitteenani on levittää sosiaalisen median ymmärrystä, valjastaa käyttöön uusia keinoja asiakkaiden sitouttamiseen, keskustella asiakkaiden kanssa ja totta kai myös ottaa tehot irti sosiaalisen median mahdollisuuksista kaupan tekoon ja yritysbrändäykseen.

Seuraa Annia Twitterissä @anniaaah
Lue Annin sosiaalisen median blogia https://anniaarni.wordpress.com/

/iablogi/bloggaajaprofiilit/anni-aarni.html

IABlogin kommentit

IAB Finland|A member of Interactive Advertising Bureau Europe

Tietosuojaseloste (PDF)