Liity jäseneksi

IAB Finlandilla on lähes 100 jäsenyritystä, joiden henkilöstöstä yli 1.000 on mukana IAB:n toiminnassa. IAB:n jäsenistö kattaa laajasti koko digimainonnan ja -markkinoinnin kentän. Mukana ovat niin suurimmat mediatalot kuin pienemmät jalkaisijat, myyntiyhtiöitä, mediatoimistoja, markkinointiviestinnän toimistoja, mainostajia, markkinointialan liittoja, tutkimusyrityksiä, teknologiaa tarjoavia yhtiöitä ja SEM/SEO-analytiikkayrityksiä. Tällaiseen yhteisöön haluat yrityksesi varmasti kuuluvan!

 

Digitulevaisuus tehdään nyt! 

IAB on muutoksen tekijöille. Nopeasti kehittyvä digimaailma vaatii jatkuvaa muutosta. Muutosta voi olla itse tekemässä, se ei synny itsestään ja sitä voi jopa ohjata. Muutoksen tekeminen vaatii ymmärrystä, josta syntyy oikeita tekoja, jotka hyödyntävät ja luovat kasvua sekä yrityksille että yksilöille.

 

Miksi yrityksemme liittyisi IAB-yhteisöön?

Yhteinen toimintaympäristömme on muuttunut ratkaisevasti viimeisen 10 vuoden aikana. Digimainonta edustaa nyt suurinta mediaryhmää, markkinointi ja teknologia (martech) lähestyvät aidosti toisiaan synnyttäen uutta liiketoimintaa. Median murros on luonut uudenlaisen ympäristön jäsenyrityksiemme toiminnalle. IAB tarjoaa yhteisönsä kautta jäsenilleen ainutlaatuisen mahdollisuuden ymmärtää, oppia ja hyödyntää tätä vauhdilla uudistuvaa maailmaa.

 

Miten IAB-yhteisö toimii?

Toimintamme perustuu avoimeen, yhteisölliseen koko digialaa hyödyntävään toimintaan. Toiminnan runkona ovat työryhmät, jotka koostuvat jäsenistömme osaavista ja arvostetuista ammattilaisista. Asioiden ymmärtäminen ja kehittäminen edellyttävät ajantasaista näkemystä ja osaamispohjaa. Sen varmistamme laaja-alaisella koko digi-ekosysteemin kattavalla jäsenistöllämme.

 

Miten sen teemme?

Yhdistämme ammattilaiset tekemään arvoa luovaa kehitystä, niin henkilökohtaisella kuin yritystasollakin. Tämä tehdään työryhmissä, seminaareissa ja tapahtumissa. Toiminnan tuloksena tarjoamme näkemystä, neuvoa, koulutusta, sertifiointeja, ohjeistuksia, suosituksia ja toimialatietoa. Kasvatamme jäsenistömme osaamispääomaa. Työryhmien toiminnan ja kommunikoinnin helpottamiseksi ja tehostamiseksi otettiin vuoden 2017 alussa käyttöön ryhmien ja hallituksen yhteinen sosiaalinen työskentely- ja kommunikointialusta IAB Kosmos.

Uskomme, että kasvu syntyy yhteisetä asiantuntemuksesta. Lähde mukaan!

Lisätiedot ja yhteydenotot: birgitta.takala@iab.fi tai 040 543 9165.

Täytä lomakkeen tiedot ja liity IAB:n jäseneksi!
Fill the form and join IAB Finland!

IAB Finland|A member of Interactive Advertising Bureau Europe

Tietosuojaseloste (PDF)