Icon
IAB Finlandin Digimarkkinoijan sertifiointiohjelma alkaa syksyllä IABlogi

IAB Finlandin Digimarkkinoijan sertifiointiohjelma alkaa syksyllä

28.06.2018

IAB:lta on toivottu mainostajille suunnattua digimarkkinoinnin sertifiointiohjelmaa, ja nyt voimme kertoa, että sellainen on tulossa! Ruotsin markkinalle tehty aineisto lokalisoidaan Suomeen ja se käsittää seuraavat osa-alueet: markkinointimallit ja kohderyhmien määrittely, digitaaliset kanavat ja digimarkkina, digitaalinen mediamarkkina ja digiekosysteemi, tilaajan / ostajan rooli digiekosysteemissa. Näiden lisäksi mukana on asiaa muun muassa Suomen markkinasta, markkinointilainsäädännöstä ja GDPR:stä.

IAB:n mainostajan digisertiohjelma toteutetaan syksystä 2018 alkaen yhdessä Saranen Consultingin kanssa. Sertifikaatin suorittaakseen ei tarvitse osallistua lähiopetukseen ja aloitusintronkin voi hoitaa webinaarin välityksellä. Intron jälkeen osallistujille jaetaan sähköpostitse joka viikko uudet harjoitustehtävät. Opiskeluun käytettävä aika vaihtelee oman lähtötason ja mielenkiinnon mukaan. Kuuden viikon itseopiskelun jälkeen sähköinen monivalintatentti suoritetaan Saranen Consultingin tiloissa Espoossa.

Koulutuksesta on tulossa lisätietoa IAB:n sivulle.

05.10.2023

Digimarkkinoinnin koulutus - Investointi tulevaisuuteen ja urasi kehitykseen

Digimarkkinoinnin maailma on dynaaminen ja muuttuu päivittäin. Teknologian jatkuva kehitys, kuluttajien käyttäytymisen muutokset ja alustojen päivitykset tarkoittavat, että digimarkkinoijien on pysyttävä herkillä ja valppaina. Tässä kontekstissa digimarkkinoinnin koulutus nousee ensiarvoiseen merkitykseen.

lue lisää