Icon
HAKU AUKI: IAB Finland hakee toiminnanjohtajaa! Uutiset ja tiedotteet

HAKU AUKI: IAB Finland hakee toiminnanjohtajaa!

28.05.2019

IAB Finland on digitaalisen mainonnan ja markkinoinnin tulevaisuutta kehittävä yhteisö, joka tarjoaa inspiraatiota, koulutusta, kohtaamisia sekä puolueetonta asiantuntijatietoa. Tehtävämme on auttaa jäseniämme kehittämään liiketoimintaansa nopeasti kasvavassa digitaalisessa toimintaympäristössä.
Ensimmäinen hakukierros ei tuottanut haluttua lopputulosta, joten etsimme edelleen intohimoista muutoksen tekijää jatkamaan toiminnanjohtajan työtä. Tarjoamme merkittävän roolin ja vaikuttamismahdollisuudet suomalaiseen digitaaliseen toimialaan sekä kansainvälisen näköalapaikan.

Toiminnanjohtajan tehtävänkuva

Toiminnanjohtaja vastaa IAB Finlandin päivittäisestä toiminnasta hallituksen kanssa, yhteistyössä luotujen linjausten ja tavoitteiden mukaisesti. Vastaat yhteisön laadukkaasta kasvusta ja taloudesta, toiminnan jatkuvasta kehittymisestä, sekä henkilöstön hyvinvoinnista.

Odotamme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa kokemusta ja näkemystä digitaalisen mainonnan ja markkinoinnin toimialalta. Olet voinut kartuttaa osaamistasi esimerkiksi median, mediatoimiston tai mainostajan palveluksessa. Omaat taitoa ja pelisilmää pärjätä digiekosysteemin eri sidosryhmien kanssa. Olet hyvä priorisoimaan ja johtamaan projekteja. Kokemus yhteiskunnallisten suhteiden hoitamisesta ja tietosuoja-asioiden tuntemus ovat eduksi. Työskentely kansainvälisessä IAB-yhteisössä edellyttää hyvää englannin kielen taitoa.

Tärkeimpänä edellytyksenä tehtävän hoitamiseen on aito ja palava innostus digitaalisen markkinan kehittämiseen paremmaksi kaikille osapuolille.

Hakemuksen toimitusohjeet ja lisätiedot

Hakemukset palkkatoivomuksineen toimitetaan 2.6. mennessä osoitteeseen rekry@iab.fi. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisäkysymyksiin vastaa nykyinen toiminnanjohtaja Birgitta Takala, puh 040 543 9165 tai IAB:n hallituksen puheenjohtaja Petri Kokkonen, puh 040 833 5077.

Lue toimivan toiminnanjohtajan Birgitta Takalan haastattelu!

05.06.2019

Euroopan digimainonta jo 55 mrd euroa!

Suurin kasvu 13,9 %, vuoden 2011 jälkeen.

lue lisää

04.06.2019

Suomelle paikka IAB Europen hallituksesta

IAB Finland on valittu ensimmäistä kertaa historiassa Euroopan-kattojärjestön hallitukseen.

lue lisää

03.06.2019

Ohjelmallisen kasvu jatkuu Suomessa

Estimaatin mukaan ohjelmallisen ostamisen määrä nousi 54,2 miljoonaan euroon.

lue lisää

02.06.2019

IAB-sertifikaatti osoittaa asiantuntijuuden

Syksyn ohjelmien ilmoittautuminen on alkanut!

lue lisää
Highlight picture
Tilaa IAB Finlandin uutiskirje

 IAB Finlandin tietosuojaseloste

IAB Finlandin uutiskirjeen tilaamalla raivaat tiesi digitaalisen markkinoinnin ja mainonnan etulinjaan. Saat ensimmäisten asiantuntijoiden joukossa tiedon huippuammattilaisten laatimista ilmaisista oppaista, tärkeistä ja ajankohtaisista ohjeistuksista sekä IAB Finlandin arvostetuista koulutuksista ja tapahtumista. Lisäksi tarjoamme joka kuukausi rahanarvoisia lisäsisältöjä – asiantuntijalta toiselle. Tervetuloa digitiedon lähteelle!