IAB Finland hakee toiminnanjohtajaa

13.03.2019

IAB Finland on digitaalisen mainonnan ja markkinoinnin tulevaisuutta kehittävä yhteisö, joka tarjoaa inspiraatiota, koulutusta, kohtaamisia sekä puolueetonta asiantuntijatietoa. Tehtävämme on auttaa jäseniämme kehittämään liiketoimintaansa nopeasti kasvavassa digitaalisessa toimintaympäristössä.
Etsimme nyt intohimoista muutoksen tekijää jatkamaan toiminnanjohtajan työtä. Tarjoamme merkittävän roolin ja vaikuttamismahdollisuudet suomalaiseen digitaaliseen toimialaan sekä kansainvälisen näköalapaikan.

Toiminnanjohtajan tehtävänkuva

Toiminnanjohtaja vastaa IAB Finlandin päivittäisestä toiminnasta hallituksen kanssa yhteistyössä luotujen linjausten ja tavoitteiden mukaisesti. Vastaat yhteisön laadukkaasta kasvusta ja taloudesta, toiminnan jatkuvasta kehittymisestä, sekä henkilöstön hyvinvoinnista.

Odotamme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa kokemusta ja näkemystä digitaalisen mainonnan ja markkinoinnin toimialalta. Olet voinut kartuttaa osaamistasi esimerkiksi median, mediatoimiston tai mainostajan palveluksessa. Omaat taitoa ja pelisilmää pärjätä digiekosysteemin eri sidosryhmien kanssa. Olet hyvä priorisoimaan ja johtamaan projekteja. Kokemus yhteiskunnallisten suhteiden hoitamisesta sekä tietosuoja-asioiden tuntemus ovat eduksi. Työskentely kansainvälisessä IAB-yhteisössä edellyttää hyvää englannin kielen taitoa.

Tärkeimpänä edellytyksenä tehtävän hoitamiseen on aito ja palava innostus digitaalisen markkinan kehittämiseen paremmaksi kaikille osapuolille.

Hakemuksen toimitusohjeet ja lisätiedot

Hakemukset palkkatoivomuksineen toimitetaan osoitteeseen rekry@iab.fi 31.3.2019 mennessä. Lisäkysymyksiin vastaa nykyinen toiminnanjohtaja Birgitta Takala 22.3. klo 9-11, puh 040 543 9165 tai IAB:n hallituksen puheenjohtaja Petri Kokkonen 25.3. klo 9-11, puh 040 833 5077.

Lue toimivan toiminnanjohtajan Birgitta Takalan tuore haastattelu!

IAB Finland|A member of Interactive Advertising Bureau Europe

Tietosuojaseloste (PDF)